U geeft om mensen en uw hart straalt zodra u zich voor uw cliënten inzet. U zet alles op alles om de cliënt te voorzien in hun zorg of welzijnsbehoefte. Maar tegelijkertijd ziet u dat u wordt beperkt in uw mogelijkheden om datgene te kunnen bewerkstelligen voor de cliënt, zoals u dat graag wilt. Zorgbudgetten worden steeds schaarser, en dat maakt dat er helaas minder kan.

U heeft genoeg ideeën en plannen, zoals bijvoorbeeld een (extra) BrainTrainerPlus in de ontmoetingsruimte of een dementievriendelijke inrichting. Maar er is geen budget.

Wij komen in het hele land deze situaties tegen bij onze klanten en willen u daar graag mee helpen. Als relatie van BrainTrainerPlus kunnen wij u tijdelijk een korting aanbieden op een training fondsenwerving in de zorg.
 

Training Fondsenwerving in de zorg: financieringsmogelijkheden

19 juni 2017; 9.30-13.00Kosten: normale prijs: € 120 (excl. BTW), relaties van BrainTrainerPlus krijgen tijdelijk 15% korting!

Locatie: Platform 21 in Rotterdam, op steenworp afstand van Rotterdam CS


Tijdens deze training nemen Eline Antonia-Binkhuysen en Priscilla Loor u mee in de wereld van de fondsenwerving en de financieringsmogelijkheden die er zijn voor zorgprojecten. We gaan aan de slag met uw eigen project zodat u na de training praktische handvatten heeft om een start te maken met de fondsenwerving.

Onderwerpen die tijdens de training behandeld zullen worden zijn:

  • De diverse financieringsmogelijkheden voor zorgprojecten
  • Het maken van een degelijke begroting voor uw project
  • Het opstellen van een goed financieringsplan voor uw project

Al deze onderwerpen zijn van belang om financiers over de streep te halen om uw project mogelijk te maken.

Meer informatie vind u hier


Bent u geïnteresseerd? Meld u zich dan aan via eline@binkff.nl o.v.v. training 19 juni en vermeld de code btp-relatiekorting2017

 

 

 

foto: Pictures of Money (cc licentie)

In categorie: Nieuws