Uw eigen quiz 

Met de BrainTrainerPlus™ kunt u ook zelf een quiz maken. Hier kunnen u én andere familieleden of vrienden vragen verzinnen.

Dit kan heel persoonlijk zijn, zoals vragen over oude klasgenoten, familieleden, of een eerste auto, gecombineerd met foto’s of ander beeldmateriaal. Of u kiest bijvoorbeeld voor een regionale quiz die meer te maken heeft met de stad waarin uw familielid is opgegroeid. Bijvoorbeeld waar staat dit bekende beeld? Of welke rivier stroomt door onze stad?

Klik hier om uw eigen quiz te maken

 

Persoonlijk familieboek 

Naast de quiz kunt u ook een persoonlijk familieboek maken op de BrainTrainerPlus™. Dit document kunnen u of anderen telkens aanvullen met foto’s.

De BrainTrainerPlus™ onthoudt de ingevoerde gegevens en zo maken u en de andere familieleden het familieboek steeds uitgebreider en vollediger. Juist het schrijven van de onderschriften samen met opa, oma, vader of moeder is prettig om te doen. U kunt dit digitale boek downloaden en verspreiden onder familieleden.

 

Om al onze gebruikers, vrijwilligers, familieleden en mantelzorgers optimaal gebruik te kunnen laten maken van alle mogelijkheden die de BrainTrainerPlus biedt, inclusief de inzet bij bezoek en als communicatiemiddel met mensen met beginnende dementie, hebben wij “BrainTrainerPlus Roadshow” opgezet.

Een programma van 1 uur voor activiteitenbegeleiders, vrijwilligers, familieleden en mantelzorgers dat instructie geeft hoe de BrainTrainerPlus te gebruiken en dat ingaat op de communicatie met mensen met beginnende dementie.

klik hier voor een aanvraag